STRIK OG HÆKLING

mette prip hækle.JPG
Begynder hæklehold

Hækling er en beskæftigelse, hvor du kan skabe ting, og samtidig holde hoved og fingrene i gang. Du lærer de grundlæggende principper og forskellige masketyper, krydret med tips. Vi arbejder henimod at du kan hækle efter opskrift. Medbring hæklenål(e) og bomuldsgarn. Kurset afholdes i Garncafe Madsine, Strandvejen 19. Der vil blive serveret te og kaffe. Der er 10% rabat på dine køb hos Madsine under hele kursusforløbet.

Følg underviser, Mette Prip, på Instagram: @metteprip

islandsk.jpg
Islandsk strik

På dette kursus lærer du at strikke en islænder med rundt bærestykke i flere farver. Vi tager udgangspunkt i mønstre fra bøgerne “Islandsk strik” og “Strikkesaga”. Kurset afholdes i Garncafe Madsine, Strandvejen 19. Der vil blive serveret te og kaffe. Der er 10% rabat på dine køb hos Madsine under hele kursusforløbet.

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

DSC_7868.JPG
Strikkehold 2

Et caféhold til hygge og inspiration. Vi vil se, hvad vi hver især er optaget af.  Der vil, hvis det ønskes, være mulighed for undervisning i forskellige emner og teknikker. Kurset afholdes i Garncafe Madsine, Strandvejen 19. Der vil blive serveret te og kaffe. Der er 10% rabat på dine køb hos Madsine under hele kursusforløbet.

 

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

pantent.jpg
Vil du med på patentbølgen?

På dette kursus vil du lære at strikke to-farvet patentstrik. Sammen strikker vi  Kunoy fra Kit Couture. Kurset henvender sig til dig der på forhånd kan strikke. Du skal selv sørge for at have dit kit klar inden kursus start. Kurset afholdes i Garncafe Madsine, Strandvejen 19. Der vil blive serveret te og kaffe. Der er 10% rabat på dine køb hos Madsine under hele kursusforløbet.

 

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hold øje med
FOKUS FOLKEOPLYSNING eller skriv dig op til vores nyhedsbrev - så går du ikke glip af nyheder, eller når der igen bliver plads på holdene.
Tjek også om der måske kunne være en
workshop eller andet der falder i din smag.