HER FINDER DU KURSER OG WORKSHOPS

FØR OG EFTER FIBERFRYD

STRIK og FÆLLESSANG

Det er dejligt at synge sammen, og har du lyst til at synge sammen med andre, så kom og slå dig løs -  og tag dit strikketøj med. Pia Helt vil lede os igennem aftenen med udvalgte numre krydret med personlige fortællinger og små anekdoter om de sange, vi synger. Pia vil også fortælle os, hvad det er, der sker, når vi synger sammen. Det gode er, at uanset om vi synger rent eller falsk, er sidegevinsten, at det er sundt på flere planer for vores fysiske, psykiske og sociale velbefindende. 

Der vil blive serveret en glas bobler og lidt kagetapas. 

Onsdag den 29-1 kl. 19:00-21:00 – i eventsalen Strandvejen 19

Pris: kr. 150

Tilmelding: FOKUS Hold 50908

FILM og STRIK

Findes der noget bedre end at strikke til en god film? Snup strikketøjet og synk ind i 1950’ernes London i kærlighedsfilmen Phantom Tread. Vores gode filmmand Orla introducerer historien om den berømte kjoledesigner Reynolds Woodcock, som får sit fashionable liv forstyrret af unge Alma. Hun bliver hans muse og elskerinde, og der er lagt op til god filmstrik i den amerikanske perle af instruktør Paul Thomas Anderson.

Rigtig god filmstrik!

Inkl. 1 glas vin og chips

Pris: kr. 150

Tilmelding: FOKUS Hold 50909

BEGYNDER HÆKLEHOLD

Hækling er en beskæftigelse, hvor du ikke blot kan skabe et hav af ting, men også holde både hjerne og fingre i gang. Her lærer du grundlæggende masketyper, redskaber og teknikker. Du lærer desuden at læse en opskrift og følge den. Du lærer også at hækle i cirkel og hækle rundt med den magiske cirkel. Du lærer at hækle firkanter og hækle dem sammen. Desuden får du masser af hækletips og tricks fx til, hvordan du holder styr på dine rækker og dit maske- og omgangstal. Inden kurset er omme, kan du hækle både klude, grydelapper, tæpper og babytøj.

 

VI HÆKLER VIDERE .. UDSOLGT

Her fortsætter du med de grundlæggende masketyper, redskaber og teknikker, og lægger nyt ovenpå 

UDSOLGT

DIDDES STRIKKEHOLD

Diddes Strikkehold er en strikkeklub, hvor vi mødes en gang om måneden til en aften i kreativitetens tegn. Her vil vi inspirere hinanden og se, hvad vi her især er optaget af inden for strik. Hver gang undervises der i et emne, ud fra kursisternes ønsker og interesse.

Vi mødes 5 gange i løbet af foråret, første gang er onsdag den 15. januar kl. 19-21:30. Datoer: 15/1 – 5/2 – 4/3 – 15/4 – 27/5 

 

Kurserne holdes hos Garncafe Madsine, Strandvejen 19, og der er et maks. deltagerantal på 12 personer – det giver dig størst muligt udbytte af kurset. Der vil blive serveret te og kaffe. Der er 10% rabat på dine køb hos Madsine på kursusdagene.

Tilmelding: FOKUS Hold 50039

VIL DU MED PÅ STRIKKEBØLGEN?

Vil du med på strikkebølgen? Men har du ikke helt mod på selv at kaste dig ud i det? Så er her kurset, som du skal tilmelde dig. Vi starter helt fra bunden med at strikke en lille prøve, og inden kurset er omme, har du strikket en trøje til dig selv! Det er sjovt at arbejde på et fælles projekt og se de mange trøjer tage form. Der er masser af hjælp at hente på kursusdagene, men der er også hjælp at hente i de små teknikvideoer, som Malene Cramer Engebjerg har lavet til dig. Læs mere om kurset på www.fiberfrydaalbborg.dk.

 

Vi mødes 5 gange, første gang er onsdag den 29/1 kl. 19-21.30 

Datoer: 29/1 – 12/2 – 26/2 – 11/3 og 22/4.

 

Kurserne holdes hos Garncafe Madsine, Strandvejen 19, og der er et maks. deltagerantal på 12 personer – det giver dig størst muligt udbytte af kurset. Der vil blive serveret te og kaffe. Der er 10% rabat på dine køb hos Madsine på kursusdagene.

Tilmelding: FOKUS Hold 50041

Kontakt os

info@fokus-folkeoplysning.dk

Tlf. 99 30 10 00

Åbningstider:

MAN:   10.00 - 15.00

TIR:     10.00 - 15.00

ONS:   10.00 - 15.00

TOR:   10.00 - 17.00

FRE:   10.00 - 15.00