top of page

SYKURSUS I AALBORG

Syning DIY upcycling

Sykursus                        

Dato: 2/2-19/4

Er der noget bedre end at designe og sy sit eget tøj? Opleve at få sine ideer omsat i skønne stoffer. Se dig selv i spejlet i dit drømmetøj - perfekt i størrelse og pasform. Kom gerne med en tegning eller et billede – så får du hjælp til at udvikle dit mønster. Du kommer gennem nåleøjet med de rigtige syteknikker, hvad enten du vil sy jakke, frakke, kjole, nederdel, bluse, bukser eller en fantastisk gallakjole/jakkesæt.

Syhold DIY upcycling

Ny til at sy?                         

Dato: 2/3-13/4 2023

Ønsker du at få styr på de grundlæggende teknikker indenfor syningens verden og få sikre værktøjer, der kan åbne døren til kreativitetens land? Vi arbejder med mønsterforståelse og syteknikker, der sikrer dig succes med dit ønskede projekt. Undervisning er bygget op omkring kvalitet og omhyggelighed, en tilgang der på den lange bane kaster glæde og stolthed af sig.

Syning upcycling DIY

Sy og bliv endnu bedre

Dato: 5/2-8/4
 

Dette hold henvender sig til dig, som i forvejen kan begå sig bag en symaskine. Der arbejdes fortsat med  mønsterforståelse og syteknikker, og ikke mindst hele sammenhængen og bevægeligheden i dine designs. Du opnår en frihed til at arbejde kreativt - både i designprocessen og i selve eksekveringen, og dermed oplever du en stor tilfredsstillelse. 

pexels-pixabay-461035.jpg

Designskolen

Dato: 6/2-5/6

Der arbejdes med syning, tilskæring og design samt forskellige kreative fag.

◦ Du laver grundforme til nederdele og bukser og kjoler.

◦ Du lærer at modeludvikle mønstre til eget design.

◦ Du lærer at tegne egne modeller.

◦ Du syer dit eget tøj.
 

Kurset kører 2 dage ugentligt, tirsdag og onsdag, fra kl. 9.00-14.00 (12 lekt. ugentligt).

bottom of page