top of page

SYNING

Syning DIY upcycling

Syning                           

Dato: 13/1-28/4-2023

Er der noget bedre end at designe og sy sit eget tøj? Opleve at få sine ideer omsat i skønne stoffer. Se dig selv i spejlet i dit drømmetøj - perfekt i størrelse og pasform. Kom gerne med en tegning eller et billede – så får du hjælp til at udvikle dit mønster. Du kommer gennem nåleøjet med de rigtige syteknikker, hvad enten du vil sy jakke, frakke, kjole, nederdel, bluse, bukser eller en fantastisk gallakjole/jakkesæt.

Syhold DIY upcycling

Sy liv i gamle klæder                            

Dato: 7/9-12/10 2022

Med fokus på at arbejde ud fra en upcyclings vinkel - kan du på dette kursus fordybe dig i syningens verden og give liv til det tøj der endnu ikke er klar til at blive kasseret. Du kan blande gammelt og nyt og blive en del af løsningen på et af tidens helt store dilemmaer: køb- og smid væk kulturen.Kurset giver dig viden og værktøjer, der bringer dig sikkert ind i kreativitetens land. Vi arbejder med mønster forståelse og syteknikker, der sikrer dig succes med netop dit udgangspunkt.

Syning upcycling DIY

Sy og bliv endnu bedre

Dato: 5/9-2021-30/1-2022
 

Dette hold henvender sig til dig, som i forvejen kan begå sig bag en symaskine. Der arbejdes fortsat med  mønsterforståelse og syteknikker, og ikke mindst hele sammenhængen og bevægeligheden i dine designs. Du opnår en frihed til at arbejde kreativt - både i designprocessen og i selve eksekveringen, og dermed oplever du en stor tilfredsstillelse. 

Designskolen

Designskolen

Dato: 5/9-2021-30/1-2022

Der arbejdes med syning, tilskæring og design samt forskellige kreative fag.

◦ Du laver grundforme til nederdele og bukser og kjoler.

◦ Du lærer at modeludvikle mønstre til eget design.

◦ Du lærer at tegne egne modeller.

◦ Du syer dit eget tøj.
 

Kurset kører 2 dage ugentligt, tirsdag og onsdag, fra kl. 9.00-14.00 (12 lekt. ugentligt).

bottom of page