top of page

STRIKKEKURSUS OG HÆKLEKURSUS I AALBORG

Kreativitet
i FOKUS

Vi byder alle strikke -og hæklehold velkomne i FOKUS' hyggelige alrum på Strandvejen 19, 2. sal. Der vil være kaffe og te til rådighed i alrummets tekøkken. Alrummet støder op til FOKUS' krearum, som rummer en masse inspiration indenfor strik og hækling. Under alle strikke/hækleforløb får du 10% rabat på dine køb hos Madsine i deres åbningstider. 

Der er elevator i huset.

 

Se alle vores spændende strikke -og hæklehold herunder. 

skaermbillede-2024-02-09-kl-135201.png
Ung strik (tirsdage kl. 18:30-20:30)

Du er ung. Du strikker. Og du har lyst til at dyrke din passion i et fællesskab med andre unge, kreative personer. Er det dig? Så passer 'Ung Strik'  lige til dig. Bliv en del af et helt nyt tiltag, hvor vi samler jer, der har fundet glæden ved at strikke. Lykken i at lave jeres eget tøj, og som elsker at nørde ned i detaljen ved et godt design.

 

Underviser, Maja Hegelund har stor erfaring med strik som bl.a. strikkedesigner, designkoordinator og nu en del af Team Spektakelstrik. Instagram: @finurligstrik

skaermbillede-2024-02-09-kl-135140.png
Strik og hyg (tirsdage kl. 18:30-20:30)

På strik og hyg er der plads til alle strikkere. Vi dyrker strikkefællesskabet og den fælles passion vi har for garn, håndværket og glæden ved at skabe. Underviser, Maja Hegelund står klar til at hjælpe, sparre og inspirere, så du kan komme videre med det projekt, du har kastet dig ud i, eller måske finde på det helt rigtige nye projekt. Har du et strikkedesign i tankerne, som du er bange for, måske er lidt for højt niveau, så spring ud i det, og stol på, at vi nok skal få dig i mål med dit drømmeprojekt. 

 

Underviser, Maja Hegelund har stor erfaring med strik som bl.a. strikkedesigner, designkoordinator og nu en del af Team Spektakelstrik. Instagram: @finurligstrik

Garnhold
Strik, hækling og hygge (mandage 10:00-12:30)

Et strikke/hæklehold til hygge og inspiration. Vi vil se, hvad vi hver især er optaget af.  Der er mulighed for undervisning i forskellige emner og teknikker. Holdet er både for nye og øvede.

 

Medbring hæklenål(e) og bomuldsgarn. 

Følg underviser, Mette Prip, på Instagram: @metteprip

Strikkehold
Mettes strikkehold II (mandage kl. 17-19.30)

Et caféhold til hygge og inspiration. Vi vil se, hvad vi hver især er optaget af. Der vil, hvis det ønskes, være mulighed for undervisning i forskellige emner og teknikker. Kurset afholdes i FOKUS' hyggelige alrum, Strandvejen 19, 2. sal, hvor der også vil være kaffe og te til rådighed i alrummets tekøkken. Under hele kursusforløbet kan du få 10% rabat på dine køb hos Madsine i deres åbningstider.

 

Følg underviser, Mette Prip, på Instagram: @metteprip

20221105 FiberFryd_2022 12.jpg
Sokke strik (mandage kl. 18:30-21.00)

Der undervises efter opskrift. Vi skal strikke sokker, ensfarvede og med striber og mønstre. Kun fantasien sætter grænser. Første mødegang fokuserer vi på at mestre at strikke skaft, anden gang hæl og sidste gang tå. Medbring sokke/strømpegarn og pinde. Gerne flere størrelser, så vi er sikre på at strikkefastheden og strømpen kommer til at passe. Under hele kursusforløbet kan du få 10% rabat på dine køb hos Madsine i deres åbningstider.

 

Følg underviser, Mette Prip, på Instagram: @metteprip

20221105 FiberFryd_2022 14.jpg
Charlottes strikkehold (torsdage kl. 18.30-21)

Charlottes strikkehold er et strikkefællesskab for alle der kan lide at strikke og måske har et ønske om at lære nye teknikker. Vi mødes en gang om måneden og strikker sammen. Her vil vi inspirere hinanden og se, hvad vi hver især er optaget af inden for strik. 

Der vil blive undervist i en ny strikketeknik hver gang. 
 

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

20221105 FiberFryd_2022 13.jpg
Strik for nystrikkere (torsdage kl. 18.30-21)

På dette hold arbejder vi med de basale strikke teknikker, der skal til for at kunne strikke. Vi taler om begyndervenlige modeller og Charlotte hjælper dig godt i gang.

 

Grundelementerne vil være: Slå op og luk af, strik ret og vrang, samle tabte masker op, at tage ud og ind, at samle masker op til fx halskant, hæfte ender samt hjælp til at læse en opskrift.


Du skal selv medbringe garn og pinde der passer til garnets tykkelse.

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

mie.JPG
Hyggestrik med Charlotte (torsdage kl. 18.30-21)

Charlottes hyggestrikkehold er et strikkefællesskab for alle der kan lide at strikke og gerne vil mødes med ligesindede omkring strik. Måske bøvler du med en opskrift eller har et ønske om at få hjælp til en teknik.

Der vil ikke som sådan blive undervist i en bestemt teknik hver gang. Men det vil i et vist omfang være muligt, at ønske undervisning i forskellige emner/teknikker, hvis der er noget du drømmer om at lære.

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hold øje med
FOKUS FOLKEOPLYSNING eller skriv dig op til vores nyhedsbrev - så går du ikke glip af nyheder, eller når der igen bliver plads på holdene.Tjek også om der måske kunne være en workshop eller andet der falder i din smag.

bottom of page