top of page

STRIKKEKURSUS OG HÆKLEKURSUS I AALBORG

Kreativitet
i FOKUS

Vi byder alle strikke -og hæklehold velkomne i FOKUS' hyggelige alrum på Strandvejen 19, 2. sal. Der vil være kaffe og te til rådighed i alrummets tekøkken. Alrummet støder op til FOKUS' krearum, som rummer en masse inspiration indenfor strik og hækling. Under alle strikke/hækleforløb får du 10% rabat på dine køb hos Madsine i deres åbningstider. 

Der er elevator i huset.

 

Se alle vores spændende strikke -og hæklehold herunder. 

Garnhold
Strik, hækling og hygge (mandage 10:00-12:30)

Et strikke/hæklehold til hygge og inspiration. Vi vil se, hvad vi hver især er optaget af.  Der er mulighed for undervisning i forskellige emner og teknikker. Holdet er både for nye og øvede.

 

Medbring hæklenål(e) og bomuldsgarn. 

Følg underviser, Mette Prip, på Instagram: @metteprip

Strikkehold
Mettes strikkehold II (mandage kl. 17-19.30)

Et caféhold til hygge og inspiration. Vi vil se, hvad vi hver især er optaget af. Der vil, hvis det ønskes, være mulighed for undervisning i forskellige emner og teknikker. Kurset afholdes i FOKUS' hyggelige alrum, Strandvejen 19, 2. sal, hvor der også vil være kaffe og te til rådighed i alrummets tekøkken. Under hele kursusforløbet kan du få 10% rabat på dine køb hos Madsine i deres åbningstider.

 

Følg underviser, Mette Prip, på Instagram: @metteprip

20221105 FiberFryd_2022 14.jpg
Charlottes strikkehold (torsdage kl. 18.30-21)

Charlottes strikkehold er et strikkefællesskab for alle der kan lide at strikke og måske har et ønske om at lære nye teknikker. Vi mødes en gang om måneden og strikker sammen. Her vil vi inspirere hinanden og se, hvad vi hver især er optaget af inden for strik. 

Der vil blive undervist i en ny strikketeknik hver gang. 
 

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

20221105 FiberFryd_2022 13.jpg
Strik for nystrikkere (torsdage kl. 18.30-21)

På dette hold arbejder vi med de basale strikke teknikker, der skal til for at kunne strikke. Vi taler om begyndervenlige modeller og Charlotte hjælper dig godt i gang.

 

Grundelementerne vil være: Slå op og luk af, strik ret og vrang, samle tabte masker op, at tage ud og ind, at samle masker op til fx halskant, hæfte ender samt hjælp til at læse en opskrift.


Du skal selv medbringe garn og pinde der passer til garnets tykkelse.

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

mie.JPG
Mønsterstrik (torsdage kl. 18.30-21)

Mange strikkede modeller med struktur, hulmønster (lace) eller flere farver strikkes efter diagrammer. På dette hold får du hjælp til at lære at strikke efter diagrammer.

 

Det er en forudsætning, at du i forvejen kan strikke og forstå en opskrift. På holdet her er der også mulighed for at få hjælp til engelske opskrifter.

Du skal selv medbringe opskrift, garn og pinde der passer til garnets tykkelse.

Følg underviser, Charlotte Werenberg på Instagram: @charlotte.werenberg

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hold øje med
FOKUS FOLKEOPLYSNING eller skriv dig op til vores nyhedsbrev - så går du ikke glip af nyheder, eller når der igen bliver plads på holdene.Tjek også om der måske kunne være en workshop eller andet der falder i din smag.

bottom of page